BMW M3 Forum
BMW M3 Forum BMW M3 Gallery BMW M3 Reviews BMW M3 Social Groups BMW M3 Chat M3Forum Sponsors >>
Loading


Mobile M3forum
Go Back   BMW M3 Forum.com (E30 M3 | E36 M3 | E46 M3 | E92 M3 | F80/X) > BMW M3 Discussions > E36 M3 (1992-1999)
Tire Rack Buy Winter Tires Now!
Not a member? Register Now!
Register Gallery All Albums Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Calendar FAQ

E36 M3 (1992-1999) {Euro - S50 B32 321hp @ 7400 rpm} {U.S. - S52 B32 240 hp @ 6000 rpm}
Total Produced: 71,212 - Years Produced: 1992 to 1999


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Wed, Jun-13-2018, 08:35:43 PM   #1
Bomj911
Registered User
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 152
Reputation: 0 Bomj911 is on a distinguished road
Location: Fresno

United States




Default How do you code ms41 to MT or Auto Trans?

Hi do anyone know how to code MS41.2 to MT or Auto Transmission?
Jump to top Bomj911 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Register now and remove these ads
Old Wed, Jun-13-2018, 09:59:02 PM   #2
Braymond141
Registered User
 
Braymond141's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 20,106
Reputation: 0 Braymond141 is an unknown quantity at this point
Location: Oakhurst, CA

United States




Default Re: How do you code ms41 to MT or Auto Trans?

Yes, I can do it and I'm local to you.
Jump to top Braymond141 is online now   Reply With Quote
Old Wed, Jun-13-2018, 10:47:33 PM   #3
Bomj911
Registered User
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 152
Reputation: 0 Bomj911 is on a distinguished road
Location: Fresno

United States




Default Re: How do you code ms41 to MT or Auto Trans?

Do you know if its possible to do it will RomRaider?
Someone told me to change Byte5 to 192 for MT and 235 for Auto, but im not sure if thats correct.
Jump to top Bomj911 is offline   Reply With Quote
Old Wed, Jun-13-2018, 10:59:29 PM   #4
Braymond141
Registered User
 
Braymond141's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 20,106
Reputation: 0 Braymond141 is an unknown quantity at this point
Location: Oakhurst, CA

United States




Default Re: How do you code ms41 to MT or Auto Trans?

Quote:
Originally Posted by Bomj911 View Post
Do you know if its possible to do it will RomRaider?
Someone told me to change Byte5 to 192 for MT and 235 for Auto, but im not sure if thats correct.
That is not always the case, but yes. You should spend more time in the MS41 tuning forum. Read every thread.
Jump to top Braymond141 is online now   Reply With Quote
Old Wed, Jun-13-2018, 11:07:43 PM   #5
Bomj911
Registered User
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 152
Reputation: 0 Bomj911 is on a distinguished road
Location: Fresno

United States




Default Re: How do you code ms41 to MT or Auto Trans?

Ok thanks for the info ill look in to it more..
Jump to top Bomj911 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT. The time now is 11:51:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
M3Forum.com and M3forum.net is in no way sponsored, endorsed or affiliated by or with BMW NA / BMW AG or any of it's subsidiaries or vendors.
BMW and M3 (E90 M3 | E92 M3 | E93 M3 | E46 M3 | E36 M3 | E30 M3) are registered trademarks of BMW AG.
M3Forum Terms of Service
Copyright 1999-2017 M3Forum.com
Discussing How do you code ms41 to MT or Auto Trans? in the E36 M3 (1992-1999) Forum - {Euro - S50 B32 321hp @ 7400 rpm} {U.S. - S52 B32 240 hp @ 6000 rpm}
Total Produced: 71,212 - Years Produced: 1992 to 1999 at BMW M3 Forum.com (E30 M3 | E36 M3 | E46 M3 | E92 M3 | F80/X)