BMW M3 Forum
BMW M3 Forum BMW M3 Gallery BMW M3 Reviews BMW M3 Social Groups BMW M3 Chat M3Forum Sponsors >>
Loading


Mobile M3forum
Go Back   BMW M3 Forum.com (E30 M3 | E36 M3 | E46 M3 | E92 M3 | F80/X) > BMW M3 Discussions > E46 M3 (2001-2006) > Coding and Tuning
Tire Rack Buy Winter Tires Now!
Not a member? Register Now!
Register Gallery All Albums Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Calendar FAQ

Coding and Tuning Discuss all avenues of coding and tuning here!


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Wed, Sep-04-2019, 05:28:06 PM   #1
lemoose
Registered User
 
lemoose's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 180
Reputation: 0 lemoose is on a distinguished road

United States




Default ZKE not found

Im trying to program some convenience functions but PASoft fails to find my ZKE. Any idea how i can get to this?
Jump to top lemoose is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Register now and remove these ads
Old Fri, Sep-06-2019, 06:29:12 PM   #2
lemoose
Registered User
 
lemoose's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 180
Reputation: 0 lemoose is on a distinguished road

United States




Default Re: ZKE not found

I tried reading the module and got the following error:

where to from here?

Last edited by lemoose; Fri, Sep-06-2019 at 06:40:36 PM.
Jump to top lemoose is offline   Reply With Quote
Old Wed, Sep-18-2019, 03:35:15 PM   #3
lemoose
Registered User
 
lemoose's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 180
Reputation: 0 lemoose is on a distinguished road

United States




Default Re: ZKE not found

Anyone? Is there any further information I can provide?
Jump to top lemoose is offline   Reply With Quote
Old Wed, Sep-18-2019, 03:46:38 PM   #4
terraphantm
Moderator
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 12,319
In the garage:
Reputation: 11 terraphantm is on a distinguished road
Location: Philadelphia

United States




Default Re: ZKE not found

Can you access other modules fine? If so, sounds like there's something wrong with the GM5's K-bus connection. Whether that's internal to the module itself or a wire break somewhere is hard to say.
Jump to top terraphantm is offline   Reply With Quote
Old Wed, Sep-18-2019, 03:57:46 PM   #5
lemoose
Registered User
 
lemoose's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 180
Reputation: 0 lemoose is on a distinguished road

United States




Default Re: ZKE not found

Quote:
Originally Posted by terraphantm View Post
Can you access other modules fine? If so, sounds like there's something wrong with the GM5's K-bus connection. Whether that's internal to the module itself or a wire break somewhere is hard to say.
Yes, every other module pulls up just fine. I understand some people offer a service where they rebuild the module. Would that be a good idea at this point?
Jump to top lemoose is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT. The time now is 07:24:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
M3Forum.com and M3forum.net is in no way sponsored, endorsed or affiliated by or with BMW NA / BMW AG or any of it's subsidiaries or vendors.
BMW and M3 (E90 M3 | E92 M3 | E93 M3 | E46 M3 | E36 M3 | E30 M3) are registered trademarks of BMW AG.
M3Forum Terms of Service
Copyright 1999-2017 M3Forum.com
Discussing ZKE not found in the Coding and Tuning Forum - Discuss all avenues of coding and tuning here! at BMW M3 Forum.com (E30 M3 | E36 M3 | E46 M3 | E92 M3 | F80/X)