View Single Post
Old Mon, Apr-16-2018, 06:55:07 AM   #10
mrgizmo04
Registered User
 
mrgizmo04's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 1,464
In the garage:
Reputation: 0 mrgizmo04 is on a distinguished road
Location: Menlo Park

United States




Default Re: Slight vibration after subframe reinforcement

Quote:
Originally Posted by Eduki View Post
Thanks mrgizmo04 for the help
Well, it sounds strange to me too, because I also thought that something like this could not be related with any bushing, but I checked the diff plate bushings and they were weared out, so as I was already there, decided to replace the 3 bushings, 2 of the plate and the front one, and believe it or not, the vibration dissappeared... 3 days already since I replaced them and 0 vibrations.
Still don't understand why this vibration was only present the first minutes after cold start, and not all time... But I'm happy that it's fixed now.
Thanks all for the help
I clearly don't understand anything about these cars...[emoji26]

[emoji90]

Glad you got it figured out.

Sent from my SM-G950U using Tapatalk
__________________
'85 528e 164k miles (sold)
'05 M3 6MT coupe

All DIY: 330 ZHP steering rack, diffsonline 4.1 diff with rem polish, E60 short shifter lever, AKG black diff bushings/subframe bushings, Rogue rtab, Rogue RSM with reinforcement, WPC rod bearings, Beyer driveshaft, full SS (SS stepped V1, catted S1, resonated S2, SS sport), Sachs clutch/flywheel, rear main, VANOS bullet proofing with anti-rattle, valve adjustment, cooling refresh.
Jump to top mrgizmo04 is online now   Reply With Quote